10x de leukste zwanger, bevalling en baby apps

Zwanger.. wauw! Maar wat veranderd er veel in je lijf nu. Ben jij ook zo nieuwsgierig wat je te wachten staat en hoe je kindje zich ontwikkeld van 2 mini cellen tot een volwaardig kindje? Hoe ga je die bevalling doorkomen? En een paar leuke apps voor je baby’s eerste jaar. Veel plezier!

imageSprout Pregnancy & Sprout Pregnancy +
Hele leuke app met wekelijks een nieuwe 3D animatie van je kindje. Daarbij staat veel informatie bij over wat er in en met jouw lichaam kan gebeuren en over hoe groot je kindje is en wat er betreffende week qua ontwikkeling gebeurd. De gratis versie is beperkt te gebruiken. Volledige versie is €3,99.

imageBabypics
Toffe app om je foto’s op te pimpen. Van zwangerschap tot en met alle ‘eerste keren’. Je kunt met deze app teksten en verschillende artworks toevoegen aan je foto’s. De artworks zijn onderverdeeld in o.a. dates, holidays, firsts, pregnancy en big kids. Heel leuk om zo je speciale imagemomenten tijdens je zwangerschap en na de geboorte vast te kunnen leggen maar erg jammer dat je er al €2,99 voor moet betalen. Daar zitten al heel veel artworks in maar de nog net iets leukere die zitten dan weer in een ander pakket waar je €0,99 per pakket voor moet betalen.

imageZwanger en zo
Leuke app met een kalender van week tot week. Maar ook een super handig overzicht met veel  voedingsmiddelen die je wel of niet mag eten tijdens je zwangerschap. Ook heeft hij diverse checklisten, een optie tot toevoegen van foto’s aan je buikgalerij en een heel simpele (daardoor super handige) weeëntimer. Want zeg nou eerlijk aan en uit is al moeilijk genoeg tijdens je weeen.

imageSprout Tracker & Sprout baby tracker +
Van dezelfde makers als die van Sprout Pregnancy. En leuk vervolg waarbij je hoogtepunten van je kindje kunt vastleggen. Daarnaast kun je ook de groei bijhouden maar ook slaapjes, voedingen en verschoningen. Ik heb alleen de gratis versie en ben nog niet tegen beperkingen aangelopen. Ik weet dus niet exact wat je nog extra krijgt als je €4,99 betaald voor de volledige versie.
Je hebt ook een volledig pakket voor €9,99 hierbij zit ook nog Sprout Fertility om je menstruatie periode bij te houden voor dat je zwanger bent.

imageGrowth
De app om de groei van je kindje bij te houden. Je kunt gemakklijk gewicht, lengte en hoofdomtrek invullen in een curve die is samengesteld door de WHO.

 

imageDoula app
Dit is erg persoonlijk of je dit iets vind. Door middel van deze app kun je tijdens je hele bevalling naar een dekunig verloskundige luisteren. Zij coacht je door je bevalling heen. Door op een knop te drukken als je wee start en als die weer wegzakt. Zo worden automatisch je weeën in kaart gebracht. De app is gratis maar is met in-app opties om verder uit te breiden.

imageTuurlijk schatje
Dé app voor aankomende papa’s. 259 korte verhalen voor elke dag van de zwangereschap één. Met actuele thema’s, tips en anekdotes.

 

imageSound sleeper
Het hulpje om je kindje rustig in slaap te laten vallen. Met geluiden zoals: in-de-baarmoeder, een fohn en de stofzuiger. Je kunt de app zo instellen dat als de baby geluid maakt dat hij opnieuw begint af te spelen.

imageApp voor peuters.
Voor als je kindje ook interesse gaat tonen in jouw telefoon. Een schattig kiekeboe spel. In de gratis versie kun je kiekeboe spelen met boerderijdieren. Om de rest te ontgrendelen betaal je €2,99.

 

imageFirst Foods
Tijd voor hapjes? In deze vrolijke app van Ella’s Kitchen staan meer dan 100 lekkere en gezonde recepten. Ik was al fan van de gezonde snacks van Ella’s Kitchen maar deze app maakt het nog leuker. De gratis app heeft beperkte toegang en voor de volledige versie betaal je €4,99.

Spread the love,
Sharon

You may also like...