Recensies

Martijn, Andrea, Benthe & Izzy (maart 2020)
Lieve Sharon,
Wat was het fijn om jou in huis te hebben tijdens deze rare kraamtijd. Door jou heb ik een hele relaxte en fijne kraamweek gehad en hebben we de start gekregen met onze tweede dochter die we zo graag wilde. Je bent een topwijf, bedankt voor je goede zorgen!

Gijs, Antje en Julian (mei 2019)
We hebben een fijne kraamweek met Sharon gehad. Er was veel aandacht voor onze Julian en voor ons als gezin. Sharon had veel praktische tips en antwoord op onze vragen. Na een onrustige nacht was het altijd fijn als Sharon in de ochtend binnen kwam en hielp de dag op te starten. Ze is rustig en toegankelijk, altijd positief en dringt haar mening niet op. Zo blijft er ruimte als beginnende moeder, om zelf je weg te vinden. Sharon had wel altijd goede adviezen. De week was zo voorbij. Jammer dat ze weer weg moest!

Sjef, Ankie & Lizzie ( februari 2019)
De week vloog voorbij. Dan sta je er ineens met je man en je 1e kindje “alleen” voor. En dan besef je hoe goed en fijn Sharon voor ons heeft gezorgd die week! Het voelde heel prettig Sharon in huis te hebben. Met zelf 3 kinderen heeft ze ook super veel ervaring en kennis op allerlei vlakken en dat merk je. Je kan echt alles vragen! Voor mij kwamen veel vragen ook pas na de kraam week, maar ook toen stond ze altijd klaar met een (gerustellend) antwoord 🙂
Sharon; nogmaals super bedankt voor de fijne kraamweek. En mocht er ooit een 2e komen: dan willen we jou weer !!
Thomas, Mascha, Josephine, Jonah en Mathilde (12-2019)
Sharon is een hele fijne kraamhulp. Dit is ons derde kindje, dus veel begeleiding was niet nodig. Toch kreeg ik van Sharon nuttige tips waar nodig, zonder opdringerig te zijn. Heel fijn!

Iain, Moon en Hannah (mei 2018)
Wij hebben een heerlijke kraamweek gehad met Sharon. Het was relaxt, persoonlijk en met deskundige zorg op alle vlakken. Niet alleen inhoudelijke zorg voor moeder en kind maar Sharon heeft ook veel kennis van gezonde voeding en levensstijl, passie voor dragen in een draagdoek of -zak waarmee ze ons geholpen heeft en bovendien is aan alles merkbaar dat ze ons een goede kraamweek en start met ons eerste kindje heeft gegund. We zijn niets tekort gekomen en Sharon heeft ons geholpen met zelfvertrouwen voor ons kindje te zorgen. (Deze beoordeling geldt ook zeker voor Jolanda van Embrasse die ons het eerste deel van de kraamweek ondersteund heeft)

Thomas, Karlijn en Vivian (april 2018)
We hebben een heerlijke kraamweek gehad met Sharon. Het was superfijn om haar in huis te hebben. Ze leerde ons alles wat we moesten weten en verwende ons flink. Ze is flexibel en laat je vrij om je eigen keuzes te maken. We hebben dankzij Sharon echt een goede start gemaakt met ons meisje!

Dennis, Ingeborg en Pieter (december 2017)
Bij het uitzoeken van de kraamzorg hebben we in eerste instantie gekeken op de site van een groot bureau en kwamen al snel tot de conclusie dat dit niet goed voelde. Via google ben ik op de site van Sharon terecht gekomen en hebben we na een fijn kennismakingsgesprek besloten om Sharon de kraamzorg te laten verlenen. Ik heb het tijdens de zwangerschap als erg prettig ervaren dat ik wist wie er tijdens de kraamweek zou komen en een goed gevoel had bij haar. De kraamweek is super verlopen. Haar rustige en open persoonlijkheid en aanpak maakten dat we op een prettige manier hebben geleerd voor ons kereltje te zorgen. Wat we erg fijn vonden was dat Sharon op de voorgrond trad wanneer nodig om ons de zorg aan te leren of te helpen, maar op de achtergrond bleef wanneer dit niet nodig was.
Mochten wij opnieuw gezinsuitbreiding krijgen melden we ons zeker weer bij Sharon!

Rob, Brechtje, Elze & Rens (juli 2017)
Lieve Sharon,
Wat zijn we ontzettend blij dat we jou in onze kraamweek erbij hadden. Jou passie en liefde voor dit werk is waardevol. Zo makkelijk als dat jij meedraaide in ons gezin, het vertrouwen kreegvan onze dochter (en je dus na 2 dagen naar “meisje” mocht luisteren als ze je nodig had!)
Naast de goede zorgen voor ons ook het mee denken, te lachen en die verdomde kraamtranen de vrije loop te laten.
Wij kijken terug op een heerlijke kraamweek! Bedankt dat je erbij was in de eerste week van Rens z’n leven. Je bent een toppertje, keep up the good work!!!

Ruud, Aagje, Juultje & Willem (oktober 2016)
Wat zijn we blij dat we niet gekozen hebben voor een groot kraamzorgbureau maar voor Sharon! Het was heel fijn om vantevoren al uitgebreid kennis gemaakt te hebben en zo te weten wie er in de kraamweek bij je in huis komt. Sharon heeft heel goed voor ons gezorgd, en onze dochter was meteen helemaal weg van haar 🙂 dus dat was ook voor papa en mama een heel goed teken! Het voelde heel vertrouwd en helemaal niet alsof er een ‘vreemde’ in huis was, waardoor we echt heel erg van onze kraamweek hebben kunnen genieten en ook heel veel met elkaar hebben kunnen lachen!!
Wat ook fijn is, is dat Sharon advies geeft wanneer nodig, en geen advies geeft wanneer het niet nodig is: zo voelde wij ons als al ‘ervaren’ ouders ook serieus genomen en vonden we snel zelfstandig onze draai met onze kleine Willem erbij 🙂
Hartstikke bedankt voor al je hulp en de fijne kraamweek Sharon!! We hebben echt een hele fijne tijd gehad 🙂

Thijs, Patricia, Sterre & Mees (september 2016)
Toen ik nét de zwangerschapstest had gedaan en deze positief bleek, zag ik een bericht op Facebook van Be Loved. Ik was meteen verkocht: ik wilde geen algemeen bureau, maar een persoonlijke kraamverzorgster. Iemand die ons gezin al van te voren gezien had en echt zorg ‘op maat’ geeft. Hier hebben we geen moment spijt van gehad en ik raad iedereen Sharon aan! We kijken echt terug op een fijne kraamweek. Sharon is een lieve, open, enthousiaste en persoonsgerichte kraamverzorgster welke niet ‘alles volgens de vaste regeltjes doet’. Daar houd ik van! Mede door haar rust, kundigheid en motiverende woorden is de borstvoeding gelukt. Iets wat ik erg graag wilde maar wat helaas bij mijn dochter geen succes was. Ik ben daar nog steeds super blij mee! En ook mijn dochter vond Sharon super. Iedere ochtend was ze dolblij als Sharon er weer was en in de weken erna is Sharon nog regelmatig in haar gesprekken terug gekomen. Dus mijn advies: niet twijfelen, gewoon vragen of ze nog plaats heeft want ik gun iedereen zo’n kraamweek!


Jeroen, Xenia & Ferre (augustus 2016)
Via Google de website van Sharon gevonden en contact gezocht. Vanaf het eerste contact is dit super fijn gegaan. Na een kennismakingsgesprek gekozen voor Sharon in plaats van een groot kraamzorg bureau. Het persoonlijk en een op een contact heeft voor ons de doorslag gegeven.
Haar manier van werken is afgestemd op wat wij belangrijk vinden en niet wat de “standaard” is. De emotionele steun die ze ons heeft geboden hebben we heel prettig ervaren.
Gelukkig heeft onze baby zich aan de juiste datum gehouden en was ze op tijd terug van haar vakantie. Bij thuiskomst uit het ziekenhuis goed en liefde vol opgevangen. We konden met al onze vragen bij haar terecht. Ze heeft ons erg geholpen de eerste week met onze zoon.
Ook wanneer ze niet bij ons aan het werk was konden we met onze vragen via de telefoon terecht.
Voor ons is de hele kraamtijd met Sharon erg positief geweest en we kunnen haar zeker aanbevelen!

Hopelijk kruisen onze wegen nog een keer, Bedankt voor alles!

Groetjes Jeroen, Xenia & Ferre.


Robert, Femke, Jill & Indy (juni 2016)
Ons tweede dochtertje en deze keer wilde we geen verrassing wie we als kraamzorg zouden krijgen en dus kwamen we bij Jolanda uit. Dat dit geen garantie was bleek wel toen we 2 dagen voordat ik ingeleid zou worden een berichtje van Jolanda kregen. Jolanda had die dag een oproep gekregen om elders te kramen maar Sharon (haar dochter) zou voor haar invallen. Dus toch een verrassing….maar wat is deze verrassing goed uitgepakt! We kijken terug op een fijne kraamweek. Als je als moeder de eerste kraamdag op bed ligt en je hoort dat je dochter de grootste lol heeft dan weet je dat het goed zit en dat bleek ook wel naarmate de week vorderde. Lieve Sharon, we zijn erg blij dat je bij ons heb gekraamd en wensen je heel veel succes in de toekomst. Dat onze paden elkaar nog eens mogen kruisen!


Kelly Koopman
Lieve Sharon,
We zijn heel blij dat we op het allerlaatste moment gekozen hebben voor Sharon ipv een kraamzorgbureau. Ik kende sharon al van het werken in de zorg. Wij hebben daardoor een hele fijne kraamweek gehad waarin het niet ongemakkelijk voelde. Ook toen Storm op een avond paniekerig was door zijn verkoudheid was het contact heel makkelijk en heeft zei ons advies gegeven, ondanks dat ze gewoon vrij was. Sharon was ook erg leuk in de omgang met onze 2 jarige dochter Pomme, ze hebben samen leuke dingen gedaan, en er is vooral veel gelachen. Dankjewel lieve Sharon voor deze mooie week en alle goede zorgen. Heel veel succes en vooral heel veel werkplezier. xx Jarno, Kelly,Pomme en Storm


Marinda Borneman (april 2016)
Kennisgemaakt met haar moeder(www.embrasse-zorg.nl), maar vervolgens kwam haar dochter Sharon. Ik wist dat dit een mogelijkheid was en was hierop ingesteld. Leuk, een kraamverzorgster van mijn eigen leeftijd. Al tijdens de bevalling kwam ze heel aardig over en wist ze goed wat ze deed.
Ik wilde geen kraamverzorgster die gebonden was aan een kraambureau, omdat ik van te voren al een mening had over bepaalde zaken en dus iemand nodig had, die hiermee kon omgaan.
Gelukkig kon Sharon dit en liet ze de keuze aan ons, waarbij ze natuurlijk wel haar eigen ding vertelde.
Sharon heeft ons goed geholpen met de techniek van de draagdoek, wat mijn man ook zeer fijn vond. Tevens had ze goede ideeën voor foto’s met Samuel.
Al met al, kan ik Sharon van harte aanbevelen!


Marley, Tamara, Lovina & Maelyn (28-3-2016)
Voor een tweede keer kwam Sharon bij ons kraamzorg verlenen. De eerste keer was bij onze oudste dochter Lovina en deze keer was het bij ons jongste dochter Maelyn. Ook deze keer heeft Sharon ervoor gezorgd dat wij een fijne, zorgeloze kraamweek hebben gehad. Sharon heeft ons deze keer weer goed geïnformeerd over de dagelijkse zorg voor een pasgeboren baby. Ze heeft mij goed geholpen bij het geven van borstvoeding en zij heeft ons de nodige adviezen gegeven over het gebruik van een draagdoek. Het gebruik van een draagdoek zal zeker voor ons gezin een meerwaarde hebben en Sharon heeft ons daar goed in geholpen met tips en adviezen. Sharon is als persoon erg fijn om in huis te hebben, ze voelt goed aan wat er op bepaalde momenten nodig is en ze heeft weinig nodig om haar draai te vinden in het huis. Wij hebben dat als erg fijn ervaren.
Lieve Sharon, bedankt voor je goede zorgen en voor de fijne tijd die je ons hebt bezorgd. Ook bedankt voor de tijd die je hebt genomen voor Lovina, dat vond ze erg leuk en vooral gezellig! Heel veel succes met het opstarten van je bedrijf, maar dat zal vast wel goed komen.


Fam. van Huizen (2010)
Sharon ken ik van uit de opleiding verpleegkundige. in die tijd heb ik Sharon leren kennen als een persoon die al heel vroeg wist wat ze wilde. Heeft doorzettingsvermogen. Ze heeft het inzicht om te zien wat nodig is voor een zorgvrager. Dit hebben wij ook gemerkt toen ze bij ons thuis kwam in 2010 om ons te ondersteunen in de kraamtijd. Lizzy was in goede handen bij Sharon. Zij heeft ons met veel overgave en deskundigheid geholpen. Lizzy had namelijk niet zo een goede start. Het is niet altijd een roze wolk en Sharon heeft hier met haar deskundigheid en klinische blik heel goed op in weten te spelen.
We denken nog regelmatig aan je terug kanjer!


 

imageWil je ook je ervaring delen over Be Loved Kraamzorg? Plaats dan hieronder je recensie. Bedankt!

 

 

 

Reacties gesloten.