Informatie

 

Via deze pagina kun je meer informatie vinden die je eventueel kunt gebruiken als je kraamzorg van Be Loved kraamzorg wilt. Ik leg hier bijvoorbeeld uit wat kraamzorg in het algemeen inhoudt. Zo heb je een globaal inzicht. Echter als je voor mij, als zzp-er, kiest. Dan heb je als voordeel dat wij vooraf al persoonlijk in gesprek gaan en zo zal ik tijdens het intakegesprek dieper in gaan op jullie specifieke wensen voor de komende kraamweek.

Maar ook al tijdens je zwangerschap zijn er genoeg dingen die je graag wilt weten of waar je over na moet denken. Daarom heb ik een uitleg over een bevallingsplan op deze site gezet. Dit geeft je een handvat zodat je makkelijk met je partner op een lijn kunt komen.

Ook staat er een uitzetlijst met spulletjes die je minimaal nodig hebt als je kindje er straks is. Er zijn heel veel van dit soort lijsten. Ik heb deze aangepast door mijn persoonlijke ervaringen. Het is een houvast maar je staat uiteraard vrij om het naar eigen inzicht aan te passen.

Als je bij BeLoved Kraamzorg in wilt schrijven is het belangrijk om te weten wat voor soort polis je hebt, een natura- of restitutiepolis. Met een restitutie mag je altijd zelf je zorgaanbieder uitkiezen. Voor mensen met een naturapolis geldt dat niet. Zij moeten een zorgaanbieder kiezen waarmee de zorgverzekeraar een contract heeft. Daarvoor ben ik aangesloten bij Kraamzorg 1op1.  Dit is een samenwerkende organisatie van meerdere zzp-kraamverzorgsters waar verzekeringsmaatschappijen een contract mee hebben.

Ben je geïnteresseerd in mijn diensten? Schrijf je dan hier in!

Reacties gesloten.