Dit ben ik


Dit is wie ik ben, dit ben ik.
Vrolijk, zorgzaam en een tikje choatisch zijn eigenschappen die bij mij passen. Ik ben dol op chocolade, thee en lekker dineren. Er zijn dan ook maar weinig dingen die ik echt niet lust. Ik kan genieten van tijd doorbrengen met lieve en gezellige mensen om mij heen. Met familie wandelen, met vrienden eten of zelfs met ‘onbekenden’ op de camping een spelletje spelen bijvoorbeeld. Nieuwe contacten maken vind ik leuk en gaat vaak ook vanzelf. Contacten onderhouden vind ik dan weer wat lastiger. Ik ben mijn vriendinnen ook enorm dankbaar dat zij hierin wat meer initiatief nemen. Ik ben een super trotse mama van 3 prachtige kindjes. Een zoon en twee dochters. Hun papa is mijn beste maatje. Mijn rots, mijn spiegel. In 2018 mocht ik met hem trouwen en zijn naam aannemen; Sharon Santegoets. Dat is wie ik ben.

Als klein meisje wist ik al dat ik heel graag met kinderen wilde gaan werken. In 2008 heb ik mijn diploma als verpleegkunde behaald met differentiatie op de kinderafdeling. Nadien ben ik als kraamverzorgster van start gegaan. Ik heb dit 4 jaar met veel plezier gedaan. In 2012 ben ik in Tilburg komen wonen en ben ik als verpleegkundige in het ziekenhuis aan het werk gegaan.

“Des te meer ben ik de mening van iedere andere mama gaan respecteren.”

Vanaf het moment dat ik zelf zwanger was van ons eerste kindje kwam ik er direct achter dat je heel veel keuzes moet maken als ouder zijnde. Waar wil ik bevallen, met wie en hoe? Wanneer wil ik bezoek ontvangen? En hoe veel? Maar ook keuzes op langer temijn zoals waar gaat mijn kindje slapen? Of wie gaat er op hem passen als ik weer moet gaan werken? Gelukkig waren er ook al veel dingen die bij mij direct vast stonden. Mijn kindje kreeg borstvoeding, de jongste wordt nog altijd graag gedragen in een draagdoek of draagzak. Mijn persoonlijke keuzes waar ik me goed bij voel. Des te meer ben ik de mening van iedere andere mama gaan respecteren. Want iedere mama doet dat waar zij zich goed bij voelt. Happy mommy, happy baby.

“Ik wil dat ouders zich vrij voelen om hun eigen mening te hebben of te vormen.”

Kraamverzorgster, zelfstandig kraamverzorgster om precies te zijn. Een spannende stap. Maar nu, 4 jaar verder, kan ik met een gerust hart zeggen dat dit de beste keuze ooit was. Ik kan doen wat ik graag wil en op de manier die ik graag wil.
Als zzp-er kan ik meer mijn eigen visie volgen. Ik bied gezinnen begeleiding om op hun manier de zorg voor hun kindje uit te voeren. Ik weet, sinds ik zelf mama ben, als geen ander dat er heel veel regels en heel veel meningen zijn over hoe je een kindje op moet voeden. Ik wil dat ouders zich vrij voelen om hun eigen mening te hebben of te vormen. Ik zal hen de risico’s van bepaalde keuzes voorleggen en ik zal aan de hand daarvan met de ouders op zoek gaan naar een bewuste en veilige keuze.

Ik ben een vrolijk, inspirerend en betrouwbaar persoon. Ik kan heel goed rust in een gezin brengen en vind het aan de andere kant ook heel fijn om gezelligheid te creëren. Prioriteit is uiteraard een gezonde moeder en baby aan het eind van de week. En als er tijd voor is zal ik zeker mijn steentje bijdragen in de dagelijkse routine van het huis. Van stofzuigen tot maaltijd bereiding, alles met liefde en vooral om jullie te ontlasten zodat jullie optimaal kunnen genieten van deze bijzondere tijd. Al met al hoop ik aan het eind van de week altijd af te kunnen sluiten met zelfverzekerde ouders. En niet te vergeten, een tevreden baby.
Ben je geïnteresseerd in mijn diensten? Schrijf je dan hier in!

Reacties gesloten.