Juul (24-8-2016)

img_3871Oudjaarsavond 2015. Onze lieve vriendjes komen, samen met nog wat andere vrienden, bij ons proosten op een mooi nieuw jaar. In de groepsapp werd van te voren al besproken wat voor boodschappen er gehaald moesten.. Toen viel Kim eigenlijk al een beetje door de mand.. Want geen wijn voor Kim? Dat klopt niet helemaal. Tijdens de gezellige avond vertellen ze ons dat zij echt een mooi nieuw jaar tegemoet gaan. Kim is zwanger!
Toen ik in januari mijn plannen vertelde over het voor mijzelf beginnen lieten hun gelijk blijken dat ik mijn eerste klant al binnen had. En zo geschiedde. Wauw, wat kijk ik er naar uit om te gaan kramen bij Kim en Remco.

Maar dat duurt nog laaaaannnng tot 20 augustus.. en die datum ging voorbij en ook de 21e en de 22e. De 23e komen Remco en Kim nog gezellig bij ons eten waarna ik woensdagochtend wakker wordt met een appje van Remco img_3869dat ze in het ziekenhuis zijn. Helaas, het beloofde een prachtige dag te worden die wij wilde uitzitten op het strand tot er iets zou gaan gebeuren. Dat ging niet door natuurlijk. (On)geduldig wacht ik op volgend nieuws. Helaas heeft het kindje in het vruchtwater gepoept en moeten ze sowieso een
nachtje in het ziekenhuis blijven. Aan het eind van de middag krijg ik een belletje van trotse papa Remco. Wauw! Kim heeft het zo super goed gedaan, hij is duidelijk onder de indruk van haar prestatie. Hij vergeet mij zelfs te vertellen of het een jongen of een meisje is geworden. Een jongen, Juul. Welkom lief klein mannetje.

In de loop van de volgende ochtend komt het gezinnetje thuis. Wat een pracht kereltje. En zn ouders doen het super goed. En zo blijft dat de hele week. Juul doet niets dan slapen, eten, poepen en plassen. En daarom groeit hij lekker door. Kim is een top moedertje. Alles gaat zo gemakkelijk. De 3e dag is ze al fit genoeg om Juul zelf in de tummytub te doen. En later in de week geniet ze volop met Juul samen in de douche. Ze gaan zelfs aan het eind van de week al lekker met zn drieen naar buiten. Het is dan ook prachtig weer. img_3865Kim en Remco kozen als cadeau bij hun inschrijving voor een draagconsult van Draaghoek. Dat moest Remco nu natuurlijk live gaan proberen met zijn zoon. Hij was wel blij dat ik ook de nodige ervaring heb en hem kon begeleiden want dat is toch wel even wat anders als een pop waar ze met Sandra mee hadden geoefend. Apetrots liepen ze de straat uit. Wat mooi dat ik dat mocht aanschouwen. Sowieso was het heel fijn dat ik voor een week onderdeel mag zijn van dit liefdevolle gezinnetje. En wat het allemaal nog mooier maakt is dat zij onderdeel blijven en dat ik Juul kan blijven zien groeien. Met alle liefde die hij krijgt zal hij tot een prachtige man opgroeien. Heel veel geluk met jullie prachtige mannetje!!

Spread the love,
Sharon

You may also like...

One thought on “Juul (24-8-2016)

 1. Nel van den Berg

  september 17, 2016 at 7:43am

  Wat heb je dat mooi verteld Sharon.
  Juul is inderdaad een lieve baby en hij doet het heel goed.
  Gisteren zijn Kim en Juul bij mij geweest (ik , Nel, ben een tante van Kim)
  En het is iedere keer weer fijn om hen te zien en natuurlijk kan ik dan lekker even knuffelen met Juul!
  Wij zijn trots op Remco en Kim en hopen dat ze veel liefde en geluk mogen hebben met Juul.?