Over mij


Welkom op mijn pagina. Hier kun je wat meer over mij lezen om een beter beeld te krijgen over wie ik ben en wat ik doe.

Sharon van Aalst, dat is mijn naam. Ik ben geboren in 1988 te Vlissingen. Tegenwoordig ben ik, met mijn vriend en ons zoontje, woonachtig in Tilburg. Als klein meisje wist ik al dat ik heel graag met kinderen wilde gaan werken. In 2008 heb ik mijn diploma als verpleegkunde behaald met differentiatie op de kinderafdeling. Nadien ben ik als kraamverzorgster van start gegaan. Ik heb dit 4 jaar met veel plezier gedaan. In 2012 ben ik in Tilburg gaan wonen en ben ik als verpleegkundige in het ziekenhuis aan het werk gegaan.

“Des te meer ben ik de mening van iedere andere mama gaan respecteren.”

Verpleegkundige. De laatste jaren heb ik in verschillende zorgsettingen gewerkt als verpleegkundige. In het ziekenhuis, de thuiszorg en op een gesloten afdeling van een verzorgingshuis. Hier heb ik veel gezien en geleerd. Zowel op verpleegtechnisch vlak als persoonlijk vlak. Ondanks dat miste ik het werk als kraamverzorgster. Nadat ik zelf in 2014 mama geworden ben begon het nog meer te kriebelen.

Mama. Super trots op onze twee kindjes. Vanaf het moment dat ik zwanger was van de eerste kwam ik er direct achter dat je heel veel keuzes moet maken als ouder zijnde. Waar wil ik bevallen, met wie en hoe? Wanneer wil ik bezoek ontvangen? En hoe veel? Maar ook keuzes op langer temijn zoals waar gaat mijn kindje slapen? Of wie gaat er op hem passen als ik weer moet gaan werken? Gelukkig waren er ook al veel dingen die bij mij direct vast stonden. Mijn kindje kreeg borstvoeding, wordt nog altijd graag gedragen in een draagdoek of draagzak en hij heeft zijn eerste jaar geen suiker gegeten. Mijn persoonlijke keuzes waar ik me goed bij voel. Des te meer ben ik de mening van iedere andere mama gaan respecteren. Want iedere mama doet dat waar zij zich goed bij voelt. Happy mommy, happy baby.

 

“Ik wil dat ouders zich vrij voelen om hun eigen mening te hebben of te vormen.”

geboortefotografie kraamzorg tilburg dongen Goirle rijen Gilze Kraamverzorgster, zelfstandig kraamverzorgster om precies te zijn. Een spannende stap maar inmiddels heb ik er alle vertrouwen in. Graag wil ik mijzelf als kraamverzorgster inzetten om voor iedereen een liefdevolle, rustige kraamweek te kunnen bieden. Als zzp-er zal ik meer mijn eigen visie kunnen volgen. Ik zal gezinnen begeleiding kunnen bieden om op hun manier de zorg voor hun kindje uit te voeren. Ik weet, nu ik zelf mama ben, als geen ander dat er heel veel regels en heel veel meningen zijn over hoe je een kindje op moet voeden. Ik wil dat ouders zich vrij voelen om hun eigen mening te hebben of te vormen. Ik zal hen de risico’s van bepaalde keuzes voorleggen en ik zal aan de hand daarvan met de ouders op zoek gaan naar een bewuste en veilige keuze.
Ben je geïnteresseerd in mijn diensten? Schrijf je dan hier in!